Macbook Toetsenbord Vervangen


Macbook Toetsenbord Vervangen

Macbook toetsenbord vervangen, Heeft u een Macbook, Air, Pro of Pro Retina met een defect toetsenbord en zoekt een reparatie bedrijf in Groningen die uw Macbook keyboard snel en vakkundig kan vervangen? Wij zijn al meer dan 10 jaar de reparatie specialist in Groningen en door onze jarenlange ervaring kunnen wij vrijwel elk type toetsenbord voor u vervangen.

Een los Macbook toetsenbord vervangen is een arbeidsintensieve klus. Als u een Macbook heeft met een defect toetsenbord dan vervangen wij alleen de gehele top-case van de Macbook, Dit houd in dat wij een compleet nieuw toetsenbord inclusief behuizing monteren. Uit ervaring weten wij dat het vervangen van een los toetsenbord altijd reparatie sporen en beschadigingen achterlaten op de behuizing. De kosten voor het vervangen van een top-case of alleen het toetsenbord zijn ongeveer net zo duur, Want u betaalt minder reparatie kosten bij het vervangen van een top-case en uiteindelijk heeft u een mooier eindresultaat.

Prijs

Op onze website kunt u alle reparatie prijzen terug vinden, Helaas kunnen wij op een Macbook toetsenbord vervangen geen prijzen weergeven omdat de inkoop van Macbook keyboard per dag varieert (dagprijzen) wilt u weten wat een toetsenbord reparatie kost dan kunt elke werkdag tussen 08:30 en 18:00 contact met ons opnemen op telefoonnummer 050-2030520.

                           Bij een Macbook toetsenbord reparatie vervangen wij alleen de gehele topcase. Macbook Toetsenbord Vervangen

Heeft u nog vragen?

Mocht u vragen hebben over een Macbook toetsenbord vervangen? dan kunt u tijdens openingstijden contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 050-2030520. Wij zijn elke werkdag geopend van 08:30 tot 18:00 aan de Meeuwerderweg 135 in Groningen kunt u tijdens openingstijden altijd zonder afspraak langskomen.

Verzekering

Macbook scherm defect of waterschade opgelopen, is dit verzekerd onder mijn inboedelverzekering? Met een inboedelverzekering bent u verzekerd tegen schade aan de inboedel en bij veel verzekering maatschappijen bent u hier voor verzekerd (dit kan variëren per verzekering maatschappij) Omdat een reparaties van een defect scherm of waterschade herstel dure reparaties zijn, is het verstandig om eerst contact te zoeken met uw verzekeraar of u voor deze schade verzekerd bent. Heeft u voor de verzekering een reparatie offerte of afkeurrapport nodig, Dan kunnen wij u hier bij assisteren.