Macbook Scherm Reparatie


Macbook Scherm Reparatie

Macbook Scherm Reparatie, Heeft u een Macbook, Air, Pro of Pro Retina met een defect scherm en zoekt een reparatie bedrijf in Groningen die uw Macbook scherm snel en vakkundig kan vervangen? Wij zijn al meer dan 10 jaar de reparatie specialist in Groningen en door onze jarenlange ervaring kunnen wij vrijwel elk type scherm voor u vervangen.

Een Macbook scherm vervangen is vrij prijzig en een arbeidsintensieve klus. Als u een Macbook heeft met een defect scherm dan vervangen wij alleen de gehele top-case van de Macbook, Dit houd in dat wij een compleet nieuw scherm inclusief behuizing monteren. Uit ervaring weten wij dat het vervangen van een los lcd scherm altijd reparatie sporen en beschadigingen achterlaten op de behuizing en rubberen bezel. De kosten voor het vervangen van een top-case of alleen het scherm zijn ongeveer net zo duur, Want u betaalt minder reparatie kosten bij het vervangen van een top-case en uiteindelijk heeft u een mooier eindresultaat.

Prijs

Op onze website kunt u alle reparatie prijzen terug vinden, Helaas kunnen wij op een scherm reparatie geen prijzen weergeven omdat de inkoop van Macbook schermen per dag varieert (dagprijzen) wilt u weten wat een scherm reparatie kost dan kunt elke werkdag tussen 08:30 en 18:00 contact met ons opnemen op telefoonnummer 050-2030520.

                           Bij een Macbook scherm reparatie vervangen wij alleen de gehele topcase.

Heeft u nog vragen?

Mocht u vragen hebben over een Macbook Scherm Reparatie? dan kunt u tijdens openingstijden contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 050-2030520. Wij zijn elke werkdag geopend van 08:30 tot 18:00 aan de Meeuwerderweg 135 in Groningen kunt u tijdens openingstijden altijd zonder afspraak langskomen.

Verzekering

Macbook scherm defect of waterschade opgelopen, is dit verzekerd onder mijn inboedelverzekering? Met een inboedelverzekering bent u verzekerd tegen schade aan de inboedel en bij veel verzekering maatschappijen bent u hier voor verzekerd (dit kan variëren per verzekering maatschappij) Omdat een reparaties van een defect scherm of waterschade herstel dure reparaties zijn, is het verstandig om eerst contact te zoeken met uw verzekeraar of u voor deze schade verzekerd bent. Heeft u voor de verzekering een reparatie offerte of afkeurrapport nodig, Dan kunnen wij u hier bij assisteren.