Macbook Onderhoud


Macbook Onderhoud

Macbook Onderhoud Groningen, Onderhoud is belangrijk en wordt in de regel al snel vergeten, na verloop van maanden gebruik raken ventilatoren verstopt met stof waardoor de Macbook niet meer optimaal gekoeld wordt. Dit kan leiden tot meer geluid en kan tevens beschadigingen veroorzaken aan uw hardware en zelfs een crash van uw systeem, na langdurige over verhitting van de inwendige onderdelen zoals interne koel ventilator, moederbord, harddisk en de videokaart. Bij slecht of geen onderhoud kan uw Macbook traag worden of kan er teveel stof in de hardware terecht komen.

Wat gebeurd er nou tijdens een onderhoud beurt:

Bij een volledige hardware-matige reiniging van uw Macbook vervangen wij de koelpasta van de grafische chip en processor en maken wij de Macbook, moederbord, koelblok en interne koel ventilators geheel stofvrij.

 Onderhoud is belangrijk en wordt in de regel al snel vergeten

iMac of Macbook OnderhoudPrijs
iMac of Macbook Onderhoud stofvrij €49,95
iMac of Macbook Onderhoud stofvrij + koelpasta€99,95

Heeft u nog vragen?

Mocht u vragen hebben over een Macbook Onderhoud ? dan kunt u tijdens openingstijden contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 050-2030520. Wij zijn elke werkdag geopend van 08:30 tot 18:00 aan de Meeuwerderweg 135 in Groningen kunt u tijdens openingstijden altijd zonder afspraak langskomen.