Macbook Geheugen Uitbreiding


Macbook Geheugen Uitbreiding

Macbook Geheugen Uitbreiding , Als u een trage Macbook heeft en u zou de Macbook sneller willen maken, denken veel mensen dat het uitbreiden van het intern geheugen de Macbook sneller maakt. Inderdaad kan het uitbreiden van het werkgeheugen een positief effect hebben op de performance, maar in veel gevallen is dat niet het geval. Het RAM geheugen ontlast de processor en waarneer u zware of meerdere programma’s tegelijkertijd gebruikt zal uw Macbook sneller werken. Heeft u een lichte of verouderde processor dan kunnen wij het aanraden om uw Macbook Geheugen Uit te breiden. Als u een snellere Macbook wilt raden wij u aan een SSD Upgrade uit te voeren.

Ook kan het zijn dat je Macbook geheugen defect is, dit kan meerdere storingen veroorzaken:

Macbook niet meer wil starten
Macbook is traag bij het bewerken van bestanden
Macbook loopt regelmatig vast.
Macbook is traag met opstarten
Macbook geeft een pieptoon bij opstarten.

Wij hebben alle type RAM memory geheugen sticks in onze winkel voorradig en het plaatsen van het geheugen in uw Macbook kunnen wij vaak dezelfde dag nog voor u uitvoeren.

Heeft u nog vragen?

Mocht u vragen hebben over een Macbook Geheugen Uitbreiding ? dan kunt u tijdens openingstijden contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 050-2030520. Wij zijn elke werkdag geopend van 08:30 tot 18:00 aan de Meeuwerderweg 135 in Groningen kunt u tijdens openingstijden altijd zonder afspraak langskomen.

Zelf repareren? 

Als u zelf de reparatie wilt uitvoeren kijk dan eens voor onderdelen op Techonderdelen.nl