iPhone XR reparatie GroningeniPhone XR reparatie Groningen

Op zoek naar een bedrijf die uw iPhone XR reparatie vakkundig en snel kan uitvoeren in Groningen? Wij repareren alle iPhone XR modellen direct en zonder afspraak. Alle iPhone XR reparaties kun je door ons laten uitvoeren als je op zoek bent naar de allerhoogste kwaliteit onderdelen.


Uw iPhone XR is te herkennen aan de modelnummers achter op de behuizing van uw Apple iPhone.
A1984
A2105


iPhone xr reparatie Groningen 3

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij vrijwel elk probleem direct voor u op lossen. Bijna alle iPhone Xr reparaties kunnen wij binnen 30 minuten voor u repareren.

Reparatie Prijzen

iPhone XR PrijsReparatie tijdGarantieBehoud van data
Lcd Scherm Origineel€199,9530 Minuten3 MaandJa
Batterij origineel€49,9520 Minuten3 MaandJa
Dock connector€49,951 uur3 MaandJa
Camera N.T.BN.T.BN.T.BJa
SpeakersN.T.BN.T.BN.T.BJa

Onderzoekskosten?


Voor een iPhone XR reparatie Groningen kunt u aan de Meeuwerderweg 135 kunt u zonder afspraak binnen lopen voor een reparatie.
Wij hebben alle veel voorkomende reparatie onderdelen in voorraad waardoor wij uw iPhone in de meeste gevallen direct kunnen repareren. In sommige complexere gevallen is het niet direct duidelijk wat het probleem is met uw iPhone, Hiervoor rekenen wij onderzoekskosten indien u na onderzoek uw iPhone bij ons laat repareren dan komen deze kosten te vervallen. Dit doen wij natuurlijk altijd in goed overleg met de klant.

OnderzoekskostenPrijs
iPhone€24,95
iPad€34,95
iMac/ Macbook€34,95


Heeft u nog vragen?

Mocht u vragen hebben over een iPhone XR reparatie dan kunt u tijdens openingstijden contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 050-2030520. Wij zijn geopend van Maandag t/m Vrijdag van 08:30 tot 18:00 Aan de Meeuwerderweg 135 kunt u altijd zonder afspraak binnen lopen.