iMac videokaart reparatie Groningen


iMac videokaart reparatie Groningen

iMac videokaart reparatie Groningen, Heeft uw iMac strepen door het beeld (vaak verticaal) of start hij niet door en krijgt u een zwart of wit scherm? Dan is waarschijnlijk de videokaart van uw iMac defect. Een video kaart gaat meestal defect omdat deze langere tijd te heet zijn geweest, een iMac heeft eens in de twee tot drie jaar onderhoud nodig. Als een iMac geen onderhoud krijgt dan slippen de fan’s dicht met stof en verzadigd de koelpasta op de GPU waardoor de iMac van binnen steeds slechter koelt, Met als gevolg dat je schade kunt oplopen aan hardware waaronder de videokaart.

Wat zijn de symptomen?

iMac geeft tijdens of na het opstarten strepen in beeld, Deze strepen kunnen verschillende kleuren hebben of over uw scherm springen. De Imac start niet meer op, iMac blijft hangen tijdens het inladen van het besturing systeem, Dit komt doordat de videokaart drivers geladen worden en deze een fout rapporteren. Oververhitting van iMac, Je iMac wordt ontzettend warm, maakt een blazend geluid en na enige tijd schakelt de iMac zichzelf uit.

Reparatie

Heeft u een iMac met een defecte videokaart dan kunnen wij deze snel en vakkundig voor u vervangen, Als wij een iMac videokaart reparatie voor u uitvoeren dan vervangen wij de oude videokaart enkel en alleen met een nieuwe videokaart. Wij werken niet met refurbished videokaarten en wij reballen of reflowen ook geen videokaarten omdat dit een tijdelijke oplossing is. Bij een iMac videokaart reparatie reinigen wij de iMac intern (stof- en vuilvrij maken) en heeft u altijd 6 maanden garantie op de videokaart reparatie.

                         Wij vervangen wij de oude videokaart enkel en alleen met een nieuwe videokaart kaart.

Prijs

Op onze website kunt u alle reparatie prijzen terug vinden, Helaas kunnen wij op een iMac videokaart reparatie geen prijzen weergeven omdat er te veel verschillende videokaarten in omloop zijn en de inkoop van de videokaarten variëren tussen de € 100 a € 400, Wilt u weten wat een iMac videokaart reparatie kost dan kunt u elke werkdag tussen 08:30 en 18:00 contact met ons opnemen op telefoonnummer 050-2030520. Wij bestellen geen videokaarten op serie nummer van uw iMac, Wij demonteren eerst zelf de videokaart daarna bestellen wij een nieuwe kaart dit duurt doorgaans 5 tot 7 werkdagen. U moet dus rekening houden met totaal 1 a 2 weken reparatie tijd.

Heeft u nog vragen?

Mocht u vragen hebben over een iMac videokaart reparatie Groningen? dan kunt u tijdens openingstijden contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 050-2030520. Wij zijn elke  werkdag geopend van 08:30 tot 18:00 aan de Meeuwerderweg 135 in Groningen kunt u tijdens openingstijden altijd zonder afspraak langskomen.