iMac SSD Upgrade Groningen


iMac SSD Upgrade Groningen

iMac SSD Upgrade Groningen, De afkorting SSD staat voor Solid State Drive deze schijf wordt tegenwoordig steeds vaker gebruikt in de Macbook of iMac. De SSD is een harde schijf zonder bewegende delen In tegenstelling tot de traditionele harde schijf heeft de SSD geen platters maar geheugenchips hierdoor werken SSD’s sneller, zuiniger, stiller en zijn ze beter bestand tegen schokken en warmte dan de standaard harde schijf.

Opslagcapaciteit

Wij hebben alle type SSD in onze winkel voorradig en het plaatsen van de SSD en het herinstalleren van OSX op uw iMac kunnen wij vaak dezelfde dag nog voor u uitvoeren.
Afhankelijk waar je de schijf voor gaat gebruiken bepaal je de opslagcapaciteit van de SSD, Het is raadzaam on een SSD te nemen die voldoende capaciteit zodat je genoeg ruimte overhoud voor het installeren van je programma’s en natuurlijk je documenten, foto’s, enz.
Wij kunnen uw iMac of Macbook upgraden met een SSD (Solid State Drive) waardoor de iMac of Macbook aanzienlijk sneller zal werken.

                           Een iMac ssd upgrade kunnen wij bijna altijd dezelfde dag gerepareerd weer aanbieden.

SSD upgrade + OnderhoudPrijs
250GB SSD upgrade + Onderhoud€169,95
500GB SSD upgrade + Onderhoud€199,95
1TB SSD upgrade + Onderhoud€299,95
2TB SSD upgrade + OnderhoudOp aanvraag
3TB SSD upgrade + OnderhoudOp aanvraag

Voordelen van een SSD?

Een SSD kan wel tot 10 keer sneller zijn in theorie
Een SSD verbruikt minder energie dan een traditionele hdd
Een SSD kan tegen vallen en of stoten
Doordat er geen bewegende onderdelen inzitten hoor je de SSD niet

Heeft u nog vragen?

Mocht u vragen hebben over een SSD upgrade? dan kunt u tijdens openingstijden contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 050-2030520. Wij zijn elke werkdag geopend van 08:30 tot 18:00 aan de Meeuwerderweg 135 in Groningen kunt u tijdens openingstijden altijd zonder afspraak langskomen.