iMac OS Herinstallatie


iMac OS Herinstallatie

Heeft u hulp nodig bij een nieuwe iMac OS herinstallatie of update van uw iMac of Macbook software? Naast de diverse hardware reparaties bieden wij ook hulp bij het installeren en updaten van OS op Apple apparaten. Net als elke computer heeft uw iMac ook onderhoud nodig uw iMac of MacBook opnieuw installeren is de meest grondige manier om uw Mac weer als nieuw te laten lopen en met een schone herinstallatie wordt alle vervuiling van uw Mac verwijderd.

Wij kunnen voor u snel en betaalbaar een nieuwe iMac OS Herinstallatie uitvoeren en in bijna alle gevallen kunt u dezelfde dag uw iMac met een frisse OS installatie weer ophalen.

                           Een iMac OS Herinstallatie kunnen wij altijd dezelfde dag gerepareerd weer aanbieden.

Back-up

Als u uw iMac of Macbook aanbied voor een OS herinstallatie is het verstandig om eerst een back-up te maken van alle data ( Foto’s, video’s, documenten, etc )op een externe harde schijf of usb stick, indien u niet in staat bent of in de gelegenheid bent om zelf een back-up te maken dan kunnen wij dit voor u verzorgen.

iMac Macbook OS HerinstallatiePrijs
iMac Macbook OS Herinstallatie€69,95
iMac Macbook OS Herinstallatie + Backup€99,95

Heeft u nog vragen?

Mocht u vragen hebben over een iMac OS Herinstallatie ? dan kunt u tijdens openingstijden contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 050-2030520. Wij zijn elke werkdag geopend van 08:30 tot 18:00 aan de Meeuwerderweg 135 in Groningen kunt u tijdens openingstijden altijd zonder afspraak langskomen.