iMac Geheugen Uitbreiding


iMac Geheugen Uitbreiding

iMac Geheugen Uitbreiding , Als u een trage iMac heeft en u zou de iMac sneller willen maken, denken veel mensen dat het uitbreiden van het intern geheugen de iMac sneller maakt. Inderdaad kan het uitbreiden van het werkgeheugen een positief effect hebben op de performance, maar in veel gevallen is dat niet het geval. Het RAM geheugen ontlast de processor en waarneer u zware of meerdere programma’s tegelijkertijd gebruikt zal de iMac sneller werken. Heeft u een lichte of verouderde processor dan kunnen wij het aanraden om uw iMac Geheugen Uit te breiden. Als u een snellere iMac wilt raden wij u aan een SSD Upgrade uit te voeren.

Ook kan het zijn dat je iMac geheugen defect is, dit kan meerdere storingen veroorzaken:

iMac niet meer wil starten
iMac is traag bij het bewerken van bestanden
iMac loopt regelmatig vast.
iMac is traag met opstarten
iMac geeft een pieptoon bij opstarten.

Wij hebben alle type RAM memory geheugen sticks in onze winkel voorradig en het plaatsen van het geheugen in uw iMac kunnen wij vaak dezelfde dag nog voor u uitvoeren.

Heeft u nog vragen?

Mocht u vragen hebben over een iMac Geheugen Uitbreiding ? dan kunt u tijdens openingstijden contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 050-2030520. Wij zijn elke werkdag geopend van 08:30 tot 18:00 aan de Meeuwerderweg 135 in Groningen kunt u tijdens openingstijden altijd zonder afspraak langskomen.

In sommige complexere gevallen is het niet direct duidelijk wat het probleem is met uw iMac, hiervoor rekenen wij onderzoekskosten. Indien u na onderzoek uw iMac bij ons laat repareren dan komen deze kosten te vervallen. Dit doen wij natuurlijk altijd in goed overleg met de klant.

Zelf repareren? 

Als u zelf de reparatie wilt uitvoeren kijk dan eens voor onderdelen op Techonderdelen.nl